03 Haziran 2022

Hastanemiz  1998 yılında 8320m² iki blok  olarak inşa edilmiştir. A blok üç katlı olup idari birim, acil servis, yataklı hasta servisi, diş polikliniği ve diyaliz ünitesi; B blok ise iki katlı olup poliklinikler ve ameliyathane birimleri bulunmaktadır.Hastanemiz de 25 yataklı servis ve Dahiliye, Aile hekimliği, Acil Servis , Diş, ve Diyaliz Polikliniği ile nitelikli ve kaliteli hizmet anlayışıyla siz hastalarımıza hizmet verilmektedir.

Diş ve Diyaliz poliklinikleri hastanemize 2005 ylında dahil edilmiştir. 2008 yılında ayrıca hastanemizin dış ve iç çephesinde değişiklikler yapılıp hastanemizin servis yatakları yenilenmiştir yine aynı yıl hastanemize Bebek Dostu  Hastane ünvanı  verilmiştir.2013 yılında kurulan Evde Bakım Hizmet Birimi ile hastaya ihtiyacı olan tıbbi bakım ve rehabilitasyonun evinde, aile ortamında sunulması gerçekleştirilmektedir.